Ons winkeltje

… meCHICas heeft naast deze webshop ook een ECHT winkeltje waar je onze sieraden kunt bewonderen, voelen en natuurlijk passen. meCHICas is gelegen in één van de hippe 9-straatjes in het midden van het oude Amsterdamse centrum, achter het Paleis op de Dam.

Onze sieraden hebben een onmiskenbare identiteit, te herkennen aan de knooptechnieken en het harmonieus samenbrengen van allerlei natuurlijke materialen.

Veel van de gebruikte materialen zijn afkomstig uit Mexico, maar ze komen ook uit de rest van de wereld. Tijdens onze reizen zijn we altijd op zoek naar bijzondere edelstenen en hangers die we kunnen omtoveren tot een prachtig sieraad. Alles wordt door onszelf met grote zorg uitgezocht. De sieraden collectie bestaat uit armbanden, ringen, oorbellen, kettingen en enkelbandjes.

Naast onze eigen ontwerpen verkoopt meCHICas ook de volgende collecties…

EL•DORADO ; sieraden met edelstenen en messing kraaltjes

PERLA•TERESITA ; sieraden met zoetwater parels en edelstenen

SILVER•collectie ; zilveren ringen vervaardigt door verschillende ontwerpers, met edelstenen en parels.

We verkopen ook kunstige luciferdoosjes uit eigen atelier, een ‘I ♥ Holland’ collectie sieraden met Delfts blauwe kralen, mooie pashmina shawls, geborduurde tassen, een collectie handbeschilderd Mexicaans aardewerk en steeds wisselende collectie originele cadeautjes voor jezelf of een ander…

Het is zeker de moeite waard onze prachtige winkel in Amsterdam te bezoeken. Laat je verassen door het steeds wisselende aanbod want een deel van onze unieke sieraden zijn niet te vinden in onze webwinkel.

Wij : Debbie, Michiel en winkelhond Lupita heten iedereen warm welkom.

meCHICas… is geworteld in Mexico. Daar legde Debbie Verhagen samen met de Mexicaanse ontwerper en sjamaan Mateo Zepeda, de grondslag voor de Amsterdamse winkel die in 2006 werd geopend. Debbie, de ontwerper van meCHICas, maakt haar sieraden collecties in haar aangrenzende atelier. Hier voltrekt zich het productieproces van de ontwerptafel naar een volmaakt sieraad met een ziel. Michiel Poodt is fotograaf en verantwoordelijk voor de foto’s en het webdesign. Lupita zorgt voor gezelligheid!

Close
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the cart. No products in the cart.